Severin Kursuscenter

Posted By on 11 apr, 2020 |


Er man på udkig efter nogle lækre faciliteter til sit næste kursusarrangement, så kan man med rette kigge efter et kursuscenter Middelfart. I Middelfart ligger der et kursus center, som hedder Severin Middelfart. Severin er et professionelt kursuscenter, som kan tilbyde alt indenfor facilitering af kurser og konferencer.

Middelfart ligger på Vestfyn og er en kystby, der ligger lige ud til Lillebælt. Herfra er det nemt at komme til og fra, da motorvejen og Lillebæltsbroen ligger meget tæt ved Middelfart. Kursucenter Severin ligger på toppen af Middelfart, og herfra kan man finde alt, hvad hjertet begærer, når det handler om at afholde konferencer, kurser samt festlige arrangementer. Uanset om det er et stort kursus, et lille møde eller en familiefest, der skal afholdes, så kan Severin imødekomme dette. Her er plads til 200 spisende gæster, og der er samtidig også mulighed for overnatning på et af de 76 lækre værelser, som alle er nyrenoverede. Vil man tage sig en lille afslapper, kan man med rette indfinde sig i loungen, hvor baren serverer lækkert til ganen. På Severin findes også mødelokaler og grupperum, hvor der er plads til mellem 6 og 12 personer. Derudover er der et varieret udvalg af audio- og visuel-udstyrsbank, så man kan lave præsentationer og andet.

Trænger man til at få rørt kroppen, hører der et motionsrum med til Severin. Det er dog lukket i perioden marts 2019 og frem til januar 2021. Udenfor findes der løberuter, som man kan få udleveret, og som har distancer på mellem 3 kilometer og 6 kilometer.
Personalet på Severin er glade og imødekommende og ikke mindst servicemindede, og de glæder sig til at servicere sine gæster, uanset om det er kursister, eller festglade deltagere der kommer på besøg. Man kan læse meget mere ved at klikke sig ind på https://severinkursuscenter.dk/