Skab de gamle smukke gulve som de oprindeligt er lavet

Posted By on 16 apr, 2015 |


Mange huse og lejligheder er oprindeligt udstyret med flotte plankegulve. Men fordi moden hen over årene har ændret sig, så er mange af disse smukke gulve enten blevet malet eller belagt med eksempelvis tæpper eller en anden belægning. Men nu er moden på vej tilbage, og det vil sige, at man nu lige pludselig godt kunne tænke sig, at have de smukke gamle trægulve tilbage i lejlighederne og husene. Men for at dette kan lade sig gøre, så har man brug for en afhøvling af gamle gulve, så man kan få de fine træbrædder frem til overfladen igen. I de fleste tilfælde er det faktisk muligt at få gulvene pæne igen med de materialer, der ligger under det gulv man har nu.

Giv gulvene den rigtige behandling

Men hvis man skal have gulvene til at se pæne ud, så er det også vigtigt, at man giver dem den rigtige behandling. Det vil sige, at den gulvslibning man giver dem, hvis det er det de trænger til, skal gøres ordenligt. Hvis man ikke selv har erfaring med gulvslibning, kan det være en god ide, at få professionelle til at gøre det for sig. For hvis man griber en gulvslibning forkert an, så kan det ende galt. Man kan faktisk ende med at ødelægge gulvet, og det er man jo ikke interesseret i.

Nye gulve for billige penge

Det gode ved at vælge en gulvslibning af de gamle gulve i stedet for at købe nye er, at man kan gøre det meget billigere. Afhøvling af gamle gulve kan give et lige så flot, næsten flottere resultat, end hvis man lagde nye gulve. Samtidig er et nyt trægulv også virkelig dyrt, og det tager mange år, før det får den smukke patina, som mange går efter. På linket her, kan man finde Afhøvling af gulve nemt og hurtigt . Og det er på denne måde man , uden at skulle ude og bruge en formue på det, fordi man allerede har de rå materialer. Hvis man altså er så heldig.