Skal du på efterskole – Så læs om en fed skole her på siden

Posted By on 16 aug, 2015 |


1 år vil føles som 7 år

Dette citat er meget populært, når et efterskoleophold skal beskrives, og det er der en helt særlig grund til. På en efterskole er man til stedet 24 timer i døgnet, og man kan ikke skjule sig – heller ikke på dage, hvor man er sløj eller føler sig i dårligt humør. Man må lærer at tilpasse sig sine omgivelser – og omvendt. Man bliver klog på mere end blot de obligatoriske skolefag, og man får nogle kompetencer, som ellers vil tage mange år at lære. På Frøslevlejrens efterskole er der både mulighed for ture til udlandet, turné og andre arrangementer.

Efterskoler i Jylland

Tag på efterskole i sønderjylland ved grænsen, se mere på www.Fle-skole.dk. Frøslevlejrens efterskole er en skole, der har både det boglige og kreativiteten i centrum. Her lærer man at udfolde sine talenter og turde vise dem for andre. Efterskolen har og valgfag, som man har sideløbende med de obligatoriske skolefag. Dette giver eleven en kæmpe mulighed for at holde koncentrationen og være engageret hele dage, fordi både krop, hjerne og lyst vil blive stimuleret. Efterskoler i Jylland ligger i dejlige omgivelser og giver mulighed for at være uden for og på den måde få fornyet energi i løbet af dagen.

Bliv rustet til fremtiden

Efterskolens opbygning og muligheder ruster eleverne til fremtiden, uanset hvilken retning man vælger, efter sit efterskoleophold. Mange vælger at fortsætte på en ungdomsuddannelse som HHX, HTX eller STX, og her vil man uden tvivl kunne bruge de redskaber, man tilegner sig på efterskolen. Man lærer at arbejde i projekter og løse opgaver, som forbereder til både opgaver i gymnasiet men også i det virkelige liv. På Efterskolerne har ofte både en 8., 9. og 10. klasse, så man kan selv vælge, hvornår man vælger at tage afsted. Mange vælger at tage på efterskole i 2 år.