Sørg for altid at have strøm

Posted By on 25 maj, 2015 |


I dag er strøm en yderst vigtig energikilde få at få det hele til at køre rundt. At have strøm hele tiden er især vigtigt for virksomheder, som for eksempel skal overholde strenge krav til temperatur m.m. Det ville være en katastrofe, hvis for eksempel Arla lige pludseligt skulle miste strøm. Så derfor er strøm som energikilde især vigtigt for virksomheder, som producerer fødevarer. Strøm holder produktionen i gang, og hvilke konsekvenser ville det ikke også have, hvis produktionen blev sat i bero?

Hvad kan man gøre?

Man kan forberede sig inden uheldet er ude. Man kan investere i et UPS-Anlæg, som er et nødstrømsanlæg med generatorer, som sørger for at der er strøm, hvis strømforsyningen skulle forsvinde. Et UPS-anlæg og nødstrømsanlæg med generatorer sikrer at der er strøm nok til at holde produktionen oppe så længe der er behov for det.

Vær på den sikre side

Når nogle generatorer bryder sammen i produktionen, kan et UPS-Anlæg eller nødstrømsanlæg gå ind og sørge for, at der er strøm nok til produktionen. Det gør at man ikke kommer til at mangle strøm akut. Hvis en hel produktion bliver sat i bero, kan det gå hen og blive ret dyrt for virksomheden, da store maskiner kan være dyre til at få at køre. Man mister også mange penge på ?ikke at lave noget?, og kunderne forventer for eksempel at få frisk mælk til den næste dag.

Hvor skaffer man et UPS-Anlæg?

Norwerk bygger datacentre, datarum, nødstrømsanlæg og køling. Norwerk tilbyder roterende UPS ( her), UPS anlæg, generatorer, nødstrømsanlæg, datacenter, brændselsceller og batterier. Der er mange muligheder, hvis man vil være på den sikre side, og sørge for altid at have strøm inden uheldet er ude. Hvis du vil læse mere om Norwerk og deres services, så kan du klikke dig ind på deres hjemmeside og læse mere om deres tilbud. Læs mere her: www.norwerk.dk