Solamagic: En terrassevarmer, der er alle pengene værd

Posted By on 10 aug, 2015 |


Solamagic: En terrassevarmer, der er alle pengene værd

Til de lange sommernætter kan det være dejligt at sidde udenfor på terrassen og samtidig få lidt varme. Leder man efter en terrassevarmer vil man dog også hurtigt opdage, at der findes et hav af forskellige typer og mærker. Og hvad skal man så lige gå efter? Det kan være lidt af en udfordring at komme helt ind til benene, når det gælder om at finde fordele og ulemper ved terrassevarmere.

Er man typen som gerne vil have et miljøvenligt produkt, som ovenikøbet også giver jævn varme fra den bliver tændt, skal man vælge en solamagic Terrassevarmer. På mange måder er den en god investering, fordi den ikke har noget spildvarme. Den varmer med det samme den bliver tændt, og så afgiver den ikke noget generende lys, som for eksempel infrarød varme gør. Forskellen på denne og infrarød varme er også, at den er baseret på el varme. Dvs. at den sættes til en stikkontakt.

Solamagic terrassevarmeren udnytter næsten 100 procent af den energi der kommer fra el varmen, og derfor er den meget miljøvenlig. Det betyder også, at det ikke nødvendigvis behøver at være en dyr omkostning at have en terrassevarmer og have glæde af den sommeren rundt.

Denne terrassevarmer er også sikker at have i sit hjem, f.eks. hvis man har en garage eller et koftrum som ikke har nogen varmekilde. Selve varmekilden er beskyttet af et kabinet, som ikke tager i mod varmen, og derfor brænder man sig ikke på terrassevarmeren. Den kan fås som en fleksibel løsning, hvor man kan flytte på den, eller installere den i loftet eller på væggen – .

Denne smarte terrassevarmer er bygget på tysk højteknologi og der tilbydes hele 5 års garanti på produktet. Du skal ikke tænke på at have ekstra gasflasker til opbevaring som ved gasvarmeren og du skal heller ikke bekymre dig om sod eller anden snavs fra varmeren.