Solen står lige ind på vores kontor

Posted By on 26 aug, 2013 |


Kontoret på min arbejdsplads ligger så solen står ind hele dagen og dette kan være ret generende til tider. Mine kollegaer og jeg har tit snakket om, at anskaffe en eller anden form for solafskærmning og firmaet jeg arbejder for, har sagt de nok skal betale hvis bare vi bare finder den løsning vi alle finder bedst. Projektet med afskærmning af solen har dog stået lidt på standby de sidste par måneder fordi vi ikke rigtig har kunne beslutte os for noget. Vi er dog næsten alle lige vendt tilbage fra ferie inden for de sidste par uger og efter mange dage med høj solskin har vi besluttet, at nu skal der altså gøres noget ved problemet.

soladskærmning på terrassen

Vi har nu bestilt afskærming til kontoret

Jeg ringede derfor for nogle dage siden til et firma, der kunne komme og hjælpe os med, at finde den perfekte solafskærmning til vores kontor. De rykkede ud dagen efter og manden de havde sendt anbefalede os strakt nogle nogle metallette persienner, da disse var lette at holde rene, da de kan tørres over med en klud. Vi tog derfor en rask beslutning os der var på kontoret den dag om, at persienner var det vi skulle have og vi går nu og venter på at vores nye persienner bliver leveret. Jeg glæder mig derfor nu til, at vi ikke skal sidde i bagende sol mere hele sommeren og det samme gør mine kollegaer.