Sorg er et grundvilkår for os alle

Posted By on 3 sep, 2019 |


Vi må alle indstille os på, at vi kommer til at miste betydningsfulde mennesker i vores liv. Det gør sorg til et grundvilkår for os alle. Når vi mister et elsket menneske, savner vi ham eller hende så meget, at det kan volde stort besvær at acceptere, at vi aldrig skal se, høre eller røre ved dette menneske igen.

bedemand i nordsjælland

Sorgen bliver ikke nødvendigvis bare mindre og mindre for til slut at ophøre. Der er nemlig forskel på, hvad vi har mistet, hvad tabet betyder for os, måden, tabet sker på, og de konkrete konsekvenser, tabet har for vores liv. Der er derfor også forskel på, hvor stærke reaktioner tabet sætter i gang, og på om vi reagerer umiddelbart efter tabet, eller om vi først reagerer efter noget tid. Sorg går aldrig over, og vi må lære at leve med den. Vi vil altid sørge over vores tab og vende tilbage til det mange gange i livet, tænke på det og den betydning, det har haft for vores liv. Vores måde at gensørge vores tab på betyder, at der kan være mange følelsesmæssige udsving i sorgen. Vi fejltolker sorg, hvis vi tror, at vi kan få den overstået og lægge den bag os én gang for alle.

Står du i den triste situation, hvor du har mistet en af dine kære, og har brug for hjælp i forbindelse med begravelsen, så vælg Den Fri Bedemand i Nordsjælland.

Den Fri Bedemand går ikke på kompromis

Den Fri Bedemand synes ikke at de efterladte skal stå med ansvaret selv, for at spare lidt penge. Bedemanden udfører sit arbejde hele tiden, og er derfor rutineret når det kommer til de mange forskellige opgaver der skal løses i forbindelse med et dødsfald. De pårørende oplever sjældent et dødsfald, så i bedste fald vil arbejdet tage længere tid, og i værste fald kan det blive en stor ekstra byrde som pårørende at skulle udføre alle opgaver selv. Så hvad enten du søger bedemand Roskilde, bedemand Glostrup eller bedemand Hillerød, så er den lokale bedemand Den Fri Bedemand den du kan hente den rette hjælp ved.