Storby og strand i Barcelona

Posted By on 7 aug, 2018 |


Drømmer du og både storby og strand?

Det gør jeg, og derfor går årets ferie til Barcelona. Barcelona ligger nemlig ved vandet. Samtidig er det en storby fuld af oplevelser og shopping muligheder. Jeg skal køre i sightseeing bus, se den meget omtalte Sagrada de familie kirke, og jeg skal helt sikker også på shopping i den kendte spanske tøjbutik Zara.

Hvad vil du se i Barcelona?

Den spanske kyst

Den spanske kyst må helt klart være et besøg værd – det håber jeg i hvert fald! Strandene langs Barcelona er nemlig min mulighed for at opleve lidt ekstra sommer og afkøling på min storbyferie. Måske der bliver tid til at ligge i en solstol og drikke den populære spanske drink Sangria?

For mig er denne type ferie, med både mulighed for storby oplevelser og samtidig mulighed for at slappe af ved stranden, simpelthen et ‘match made i heaven’!

Hvordan foretrækker du at holde din ferie?