Store grimme rynker

Posted By on 4 okt, 2013 |


I morges da jeg vågnede opdagede jeg en forfærdelig stor rynke i panden. Er der nogen jeg ikke kan klare på min krop, må det være rynker! Det får simpelthen mit selvværd helt i bund! Derfor skyndte jeg mig straks at ringe til forretningen botox københavn, hvor jeg ofte kommer for at få lavet en laserbehandling eller nogle af deres andre mange behandlinger. Heldigvis var de super søde og sagde, at de havde fået et afbud, så jeg heldigvis allerede kunne komme to timer efter, for at få lavet en botox behandling. Det fik lige mit selvværd lidt højere op, så jeg følte, at jeg godt lige kunne smutte på arbejde et par timer, inden jeg smuttede og for at få lavet botox københavn, hos cosmolaser.dk

Botox imod rynker

Når jeg skal have lavet en laserbehandling, plejer jeg som regel, at skulle booke en tid nogle uger forinden, så jeg synes virkelig at det var heldigt, at de lige havde en tid til en botox behandling til mig så hurtigt. Jeg holder virkelig meget af stedet, fordi de bare forstår en og sagtens kan sætte sig ind i, hvor irriterende det dog kan være, hvis man får nogle rynker, som bare ødelægger hele ens udseenede. Derfor er det heller ikke unormalt for mig, at ringe og bestille en ny botox behandling i tide og utide, for det er rent faktisk bare helt normalt hos den botox forretning i københavn, som jeg plejer at få botox hos. Har I prøvet at få botox før og i så fald hvor? Godt nok for jeg botox mod mine rynker, men jeg tror dog aldrig nogen sinde, at jeg kunne finde på at få det i mine læber eller stedet som dem.