Sukkerfri is til næste dessert

Posted By on 19 feb, 2016 |


Ifølge Ernæringsrådet får halvdelen af alle voksne og tre ud af fire børn i Danmark for meget sukker. Derfor kan det være en god idé at lave om på sin kost og prøve på, at spise sundere og mindre sukker. Der er nu mulighed for at købe sukkerfri is fra Hjem IS bilen. Det er stadig en lækker dessert, som man kan nyde sammen med familien, uden at få for meget sukker. Mange er bange for at købe en sukkerfri dessert, da de synes det ikke smager særlig godt, men det behøver ikke altid at være tilfældet. Man kan finde mange lækre desserter, hvor der ikke er tilsat sukker.

Spis sundere i hverdagen

Hvis man ønsker at spise sundere i hverdagen, kan det være en god løsning at købe sukkerfri is. Der er mange der har brug for en lille dessert efter deres aftensmad og hvis man skal spise sundt, behøver man ikke at springe over desserten, men man kan i stedet for spise noget der er sukkerfri. Hvis man elsker is, kan man stadig spise lækker is, hvis man køber det fra Hjem IS bilen. De sælger lækker is uden sukker, som man kan nyde skyld fri.

Lækker is i hverdagen

Hvis man elsker is og gerne vil spise det i hverdagen, kan det være en god idé at spise sukkerfri is. Man kan købe det fra Hjem IS bilen og går ikke på kompromis med smagen, selvom man vælger is uden sukker. Det er bedre at vælge is med mindre sukker, da de fleste får for meget sukker. Hvis man har børn, kan det også være en god idé at lære dem at spise sundere. Selvom sukker er lækkert, skal man holde øje med hvor meget man spiser om dagen.

En god løsning til den søde tand

De fleste danskere har en sød tand og det skal man også have lov at have. Hvis man ønsker at slutte dagen af med noget sødt, kan man med fordel købe is uden sukker. Det smager stadig lækkert og man kan altid købe det fra Hjem IS bilen.