Sundhed er vejen frem

Posted By on 10 nov, 2013 |


I dagens Danmark er sundhedsbølgen stadig over os. Jeg tror nu ikke længere vi kan kalde det en bølge, da jeg mener den vil blive her endnu længere, ja snarer for altid. Sundheden er vejen frem til et bedre liv. Ved at dyrke motion og spise sund mad, der vinder man en masse energi, som du bruger i din hverdag. Det skaber mere glæde, og det kan dine medmennesker også mærke, og det vil skabe et bedre samfund. Mange af mine venner vælger altid low carb brød, da de føler de bliver mere mæt, det holder længere og det er godt med en masse fibre i kroppen. Jeg synes selv at low carb brød er genialt, det smager lækkert og man får en god følelse i kroppen, når man ved det er low carb brød ikke bare hvidt brød uden nogen næring i. Mange af mine venner som træner spiser ofte protein snacks når de træner, specielt når de løfter vægte. Jeg har slev prøvet protien snacks, og det fungere fint for mig, menjeg har bare en kærlighed til sund mad generelt, så jeg vil hellere selv lave min mad.

Drop kur – Start din livsstil

Faktisk søgte jeg på internettet omkring LCHF, da mine venner havde fortalt mig om dette. Denne vejledning til en sund livsstil synes jeg er rigtig fin at anvende. Den fortæller kort om hvad man skal spise meget af, og hvad man skal have mindst muligt af. Det er nærmest en guide til at opretholde sin sunde livsstil, så man ikke på en dårlig dag falder i. Selvfølgelig skal der være plads til søde sager, men sund mad kan også sagtens være søde sager. Det handler om en positiv balance, der skaber energi i kroppen. Jeg er glad for sundhedsbølgen ikke bare var en bølge, for det gavner virkelig at vælge den sunde livsstil, i stedet for at være på den ene kur efter den anden.