Tapetet er tilbage for at blive

Posted By on 26 jul, 2015 |


Tapetet er tilbage for at blive

Tapet er i stigende grad bleve populært i de danske boliger for deres smukke mønstre og farver. Det giver boligen et nyt look på en nem og prisvenlig måde. Især to trends er populære lige nu hvad angår mønstre: natur-imitationer og strukturtapeter. Det giver en helt anderledes stemning at vælge tapet fremfor maling og man kan sagtens matche forskellige tapeter i et rum.

Tapet kan faktisk være med til at ændre et lokale markant. Vælger man et tapet som har lodrette strukturer, mønstre eller striber kan det få rum til at syne højere og større. Er man lidt i tvivl om, hvilke farver man skal gå efter, er det en god ide at tage et billede af din indretning. Så har du den som rettesnor, når du vælger dit nye tapet.

Man kan få lækre tapeter med effekt. For eksempel findes der tapeter med betonblokke, som giver rummet et råt og moderne look. Man kan også få tapeter som ligner slidte hvidmalede planker.

Bor man til leje et sted, hvor man ikke vil tapetsere en hel væggen (for at fjerne det igen, når man flytter ud), kan man vælge en alternativ løsning. På byggemarkeder finder man tynde spånplader, som man nemt kan montere på væggen med et par skruer. Derpå kan man tapetsere med det tapet, man ønsker. Og så har man den rå hvide væg bagved, som står beskyttet bag pladen.

tapet begrænser sig bestemt ikke kun til mønstre og farver. Man kan også få et helt fototapet som pryder en hel væg. En af de sjove tapeter er eksempelvis “Find holger”. Derudover kan man få bymotiver fra New York, en lækker strand eller et naturmotiv fra skoven. Det giver en helt utrolig stemning at være i et rum med et fototapet. Samtidig giver det en masse farver og dimension til rummet.

Alt udstyr til tapetet kan man få online sammen med tapetet, så man hurtigt kan komme igang når det hele er leveret.