Telefon og tv

Posted By on 24 sep, 2013 |


Som studerende er det rigtig vigtigt, at have en billig tv pakke, og finde de billigste telefonabonnementer. Så jeg har været ude og været på udkig efter din billigste løsning. Da jeg var ude, og lede efter mulige pakker, som kunne tilfredsstille mine behov, faldt jeg over waoo tv pakke. Jeg kunne slet ikke stå for den billige pris, og det store udvalg af tv-kanaler der ville følge med i pakken. Nu efter flere ugers forbrug har jeg intet at klage over, og jeg har ikke fortrudt mit køb på noget som helst tidspunk. Selv her den anden dag, faldt jeg i snak med nogle medstuderende. Vi diskuterede emnet telefonabonnementer og hvem der kunne udbyde en billig tv pakke. Jeg fortalte dem om mit superrene køb ved waoo.

Telefon og tv

Vi sad og diskuterede længe. Vi blev dog til sidst enige om, at jeg havde gjort det bedste køb. Dagen efter snakkede jeg med mine studiekammerater igen, og de havde været nede og købe den samme pakkeløsning. Hele dagen gik med, at vi snakkede om hvordan vores oplevelse havde været med en billig tv pakke. Senere den dag, mødtes vi og så fodbold på en af de kanaler fra vores nye abonnement. Senere den uge, var jeg så på udkig efter de billigste telefonabonnementer. Desværre var det uden held, og jeg må stadig døje med mit gamle dyre abonnement. Planen er dog, at jeg stadig vil lede efter et, for jeg har simpelthen ikke penge til, at opretholde det abonnement jeg har nu. Hvis ikke jeg finder mig et nyt alternativ, må jeg frasige mig min tv pakke, og det vil jeg nødig have sker.

telefonabonnement