Tid er penge

Posted By on 23 nov, 2013 |


Er du ligesom jeg af den tankegang, at tid er penge, så har jeg måske en god anbefaling til dig. Jeg har nemlig nu igennem fire år haft min egen virksomhed. Og det har selvfølgelig taget noget tid, at få den på benene, og vejen til succes har og er stadig rigtig lang. Men når man starter sin egen virksomhed, står man jo selvfølgelig også for al ting selv, og det kan nogle gange godt være super tidskrævende. Men derfor var det også, at jeg begyndte at arbejde i virtualisering. Det vil sige flash storage hostede af en virksomhed. Ved at bruge virtualisering kan jeg nu spare en masse tid, fordi jeg får andre til at bruge nogle af de dumme timer, på nogle af de kedelige opgaver. Og til det benytter jeg mig af active cloud engine. Det er super smart, og gør at jeg kan styre det hele hjemmefra.

Godt for virksomheden

Min anbefaling ligger i, at overveje om det eventuelt kunne være godt for ens virksomhed, at benytte sig af virtualisering. For det er virkelig mange dumme timer, som er sparet væk. Timer som jeg nu bruger på andre, og vigtigere opgaver for min virksomhed. Man kan jo helt enkelt sige, at jeg har betalt mig fra de kedelige opgaver. Men jeg synes faktisk pengene er givet rigtig godt ud, fordi jeg virkelig synes, at jeg kan lægge min tid der, hvor mit fokus er. Og med flash storage kan jeg logge på nettet hjemmefra, og hente de informationer frem, som jeg skal bruge. Det gør det super nemt, og også tidsbesparende for mig, at jeg ikke skal bevæge mig, for at få fat på dem.