Tid til nytårsforsæt

Posted By on 18 jan, 2014 |


Her efter nytår er det jo traditionen, at man går i gang med sine nytårsfortsætter. Og mit er, at jeg skal stoppe med at ryge. Derfor har jeg købt mig en el smøg. Den skal hjælpe mig til, at holde mig fra cigaretterne. Jeg har nemlig hørt så meget godt om el smøg, og der er også flere af mine venner som ryger på el smøg. Og så har jeg også fundet ud af, at der er mange fordele ved at skifte til en e cigaret i stedet for at ryge på almindelige cigaretter. For det første er der jo de sundhedsmæssige fordele. Enhver kan jo sige sig selv, at det er sundere at ryge på e cigaret, som kun benytter damp, i stedet for almindelige cigaretter, hvor man får farlig røg ned i lungerne. Men der er også andre, og en meget motiverende fordel ved det. Nemlig den økonomiske fordel.

Sparer mange penge

For da jeg var nede for at købe min e cigaret, var den nemlig meget billigere, end jeg lige troede den ville være. Det vil sige, at hvis jeg kan stoppe med at ryge almindelig cigaretter og kun holde mig til min e cig, så kan jeg spare rigtig mange penge. Og det kunne jo være virkelig dejligt. For så kan man lige pludselig mærke en positiv måde, at man er stoppet med at ryge. For lige pludselig får man penge til at gøre det, som man har lyst til. Eller der er i hvert fald penge til flere ting nu. Og det glæder jeg mig også rigtig meget til at prøve. Derfor slår jeg et slag for min e cig og anbefaler andre at prøve det af, hvis man har mod på det. Find flere informationer på (kildehenvisning).