Tipa Træemballage

Posted By on 3 mar, 2020 |


Tipa Træemballage er en dansk virksomhed, som beskæftiger sig og ikke mindst har specialiseret sig indenfor træemballage. Når mange hører ordet ‘træemballage’,er det måske nærmere trækasser, som dukker op i bevidstheden, men det er faktisk sådan, at ordet ‘træemballage’ også dækker over de europaller og træpaller, som efterhånden bruges i mange forskellige henseender, hvor fragt skal opbevares såvel som transporteres fra A til B.

Tipa Træemballage holder til i den sønderjyske by, Tim. Tipa Træemballage, eller Tipe Emballage som virksomheden faktisk hedder, har eksisteret i 8 år. De har en solid erfaringen indenfor alt, hvad der handler om træemballage, og de kan således hjælpe både store og små virksomheder, når det kommer til rådgivning omkring alt indenfor træemballage.

Når man taler om træemballage og paller, findes der flere forskellige slags. Halvpaller, EUR-paller, pallerammer og engangspaller er altsammen forskellige typer af træemballage, som findes, og som kan bruges til at fragte og opbevare forskelligt gods på. Hos Tipa kan man købe både helt nye paller, men det er også muligt at købe brugte paller. Fordi en træpalle har været brugt mange gange, er det langt fra ensbetydende med, at den ikke længere kan anvendes, og derfor kan man også med god grund købe brugt træemballage hos Tipa Emballage. Udover at det ofte er billigere at købe brugt træemballage, ja så er det også mere grønt i forhold til mijøet, således man både tilgodeser sin pengepung såvel som den grønne omstilling. Og apropos grøn omstilling, så er Tipa Emballage faktisk en ret så grøn mindet virksomhed. Dette kommer blandt andet til syne ved, at de har skænket Danmarks Naturfredningsforening et Natursponsorat på 5000 kr. Så vil man gerne købe grøn træemballage, så kan man med rette gøre sin handel med Tipa. Her finder man Brugte paller såvel som nye paller.