Træt af uønskede emails

Posted By on 29 sep, 2013 |


I flere år havde jeg virkelig mange problemer med alt for mange irriterende emails, som jeg slet ikke var interesseret i at få. Mange af de emails jeg fik, var ikke engang fra virksomheder jeg var interesseret i, men den fiksede MXfilter. Hvordan de har fundet vej til min indbakke ved jeg ikke, men det var i hvert fald super irriterende. Derfor blev jeg også rigtig glad, da jeg hørte om et spamfilter fra en kollega. Hun havde fået det på sin computer, og med et sådant et fik hun ikke længere emails fra alle mulige ligegyldige, men kun de emails, som hun rent faktisk skulle have. Specielt hendes outlook spam var gået rigtig meget ned. Hun sagde at det simpelthen var så dejligt. Ikke fordi det som sådan er noget, der gør noget. Men også fordi et spamfilter sparer en for virkelig meget tid, hvor man ikke skal sidde og slette emails.

spamfilter

Positivt overrasket over gratis service

Det lød jo super, fordi det også er outlook spam jeg har problemer med. Det er i vert fald især på den emailkonto, at jeg modtager mange uønskede emails. Min kollega henviste til en hjemmeside på internettet, hvor de tilbyder gratis spam filter. Så kan man bare hente det ned, justere et par små indstillinger, og så skulle man være nogenlunde sikret mod uønskede mails. Umiddelbart var jeg først lidt skeptisk. Jeg mener et gratis spam filter. Kunne det virkelig afhjælpe en med sådanne problemer. Men der må jeg sige, at jeg blev positivt overrasket. Efter jeg fik det installeret på min computer, har jeg slet ikke mærket noget til uønskede emails. Så man må jo sige, at det har gjort sit job tilfredstillende.