Udvalgte grill til dit behov

Posted By on 8 aug, 2015 |


Udvalgte grill til dit behov

Danskerne er endelige heldige at kunne nyde et varmt sommervejr, og det lokker naturligvis familier og venner udenfor det meste af dagen. Det gode vejr er for mange ligeledes en god anledning til at grille. Står man og mangler en god ny grill, findes der efterhånden en del på markedet. De varierer i pris og funktion, og det er op til dit eget behov i forhold til den grill, der er bedst til dig.

For rigtig mange er kugle grillen den mest traditionelle, og nok også den mest solgte gennem tiden. Kugle grill er en klassiker og ofte symbolet på rigtig grill med kul. Det kan faktisk godt være en billig løsning at købe en kugle grill, og den findes både som gas og kulgrill. Ved brug af kul giver det en traditionel grilloplevelse, og temperaturen vil også varierere. Vælger man derimod en gasgrill vil man opleve langt mere stabil varme og hurtigere opvarmning af grillen.

Er du typen som gerne vil hurtigt i gang med at grille, er den traditionelle kulgrill ikke valget. Derimod skal man kigge efter gasgrill på grund af dens hurtige opvarmning. Med gasgrillens jævne temperatur kan man også være langt mere sikker på et godt resultat, hver gang man steger bøfferne.

Bor man på en terrasse eller vil man gerne have en lille grill med på ferien, som ikke udleder røg, er det cobb grillen man skal købe. Den er transportabel og kan også købes som bordgrill. Den er smart, fordi den kan flyttes på, mens den er tændt – den bliver nemlig ikke varm i bunden. De rustfrie dele kan kommes i opvaskemaskinen, og så kan en grill aften ikke blive nemmere. Til en cobb grill skal man bruge quick bbq brikketter som fås i pakker af 5 stk. Den giver jævn varme på en cobb grill og selve brændetiden er på ca. 40 min. Den skal først tændes op, når man går i gang med at grille.

Du finder et godt udvalg af forskellige grill hos www.Grillworld.dk og her finder du også en masse