Vietnam og andre lande

Posted By on 23 mar, 2015 |


Der er flere og flere danskere der har fået øjnene op for Vietnam, og det skyldes altså at Vietnam er et forrygende land at holde ferie i. Det har længe været et fattigt land, men efter den store vækst i Kina, er der også samtidigt kommet en masse vækst i Vietnam.

Man kan finde en masse gode rejseselskaber som kan fortælle omkring, hvad der er vigtigt at se i det dejlige land, hvor der i den grad er kommet mere økonomisk vækst. Der er flere og flere vietnamesere der har fået arbejde, og det skyldes altså at lønningerne i Vietnam stadig er lave, og derfor er der flere og flere ilande, der vælger at outsource deres virksomheder til Vietnam.

Der er en utrolig smuk natur i Vietnam, og her kan man både se hvide sandstrande med høj solskin og varmt vejr i Syd Vietnam. Derudover kan man også finde mere tropiske områder i det nordlige Vietnam. Derudover kan man også se steder og gode museer omkring Vietnamkrigen. Så er man interesseret i ferie med historie og dejlige omgivelser, er det en god ide.