Vil du arbejde frivilligt i udlandet og få store oplevelser, så se her

Posted By on 7 aug, 2015 |


Frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde er en unik oplevelse. Det at man giver noget af sig selv, og hjælper andre mennesker i nød, er en oplevelse i sig selv. Man giver andre mennesker glæde. Men denne glæde vil man opleve selv. Man vil opleve en glæde, som ikke kan beskrives, at man hjælper et andet menneske. Derfor vil det gavne en selv på mange punkter. Men vigtigst af alt, er at man vil føle en glæde af at glæde andre mennesker.
Hvis man kombinerer frivilligt arbejde med udlandet, er det endnu et plus. Man vil have mulighed for at rejse, og så sig unikke oplevelser, som man ikke kan få hjemme i Danmark. Man vil kunne opleve et andet land, en anden kultur og lære mennesker at kende på tværs af landegrænser. Frivilligt arbejde i udlandet vil give en oplevelser på mange fronter.

Volontørarbejde med Zanzibar Højskolen

Frivilligt arbejde kaldes også for volontørarbejde (volunteer work på engelsk). Man kan arbejde frivilligt i udlandet via Zanzibar Højskolen. Med et højskoleophold i udland vil man arbejde sammen med et dedikeret team, hvor man har mulighed for at rejse til Afrika. Zanzibar Højskole kan vise de frivillige Afrikas mange fantastiske nuancer, lave forankret og succesfuldt volontørarbejde samt give de frivillige relevant undervisning, som vil bidrage til de frivilliges udvikling som menneske. Det er virkeligt en unik oplevelse, som skal opleves. For den kan ikke beskrives med ord. Har du lyst til at vide, hvad dette ophold går ud på, og høre mere om de nuværende frivilliges oplevelser, kan du læse mere om det på Zanzibar Højskoles hjemmeside.

Citat fra en af de frivillige: ”Frivilligt arbejde er virkelig givenede. Det allerbedste er at komme tæt på en anden kultur på en mere ligeværdig måde. ”

Kilde: http://www.zanzibar-hojskolen.dk/frivilligt-arbejde/

 

 

Frivilligt arbejde i udlandet kombineret med sol og strand