Vores nye firma

Posted By on 5 dec, 2013 |


Min veninde og jeg har vores egen smykkekollektion. Vi har i mange år designet smykke for forskellige smykkefirmaer. Det er gået os så godt, at vi nu har startet vores eget firma. I den forbindelse har vi været ude og se på, hvor vores firma skal have adresse. Vi kunne godt tænke nogle kontorlokaler og nogle mødelokaler.

Drømmen går i opfyldelse

Dengang jeg startede med at designe smykker, troede jeg ikke at det ville komme til at blive sådan en stor succes som det er blevet. Jeg har altid godt kunne lide at designe og forme og jeg elsker, at jeg nu kan leve af min hobby. Min veninde har jeg mødt igennem mit arbejde som smykkedesigner. Vi har samme smykkestil, så det er ikke noget problem for os, at arbejde sammen. I fredags var vi ude for at se på lokaler. Det er vigtigt for os, at lokalerne ikke er for store. Det der betyder noget, når man har et møde med en kunde er, om rummene er komfortable og indbydende. De første lokaler som vi kiggede på, var rigtig hyggelige og indbydende, så min veninde og jeg ville slet ikke se flere lokaler, da vi allerede vidste, at vi kunne bruge disse lokaler som mødelokaler og kontorlokaler. Vi fik nøglerne til vores kontorlokaler i mandags og har allerede været nede og indrette vores nye mødelokaler og kontorlokaler. I morgen bliver lokalerne indviet, da der kommer en kendis, som vil kigge på af mine lidt ældre kollektioner. I dag blev jeg ringet op af en mand som ville tilbyde min veninde og jeg gratis iværksætter rådgivning. Min veninde og jeg har selvfølgelig takket ja til gratis iværksætter rådgivning da igen af os har prøvet at stå med et firma selv.